Sestava: Kalivoda – Hlůže (46.min. Koukal), Kolský (57.min. Mutl), Krása, Štechmiler – Pulchart, Frey, Šafránek, Votava (46.min. Souček) – Janák, Kubát 

Branky: Janák 2 (7. a 21.), Frey (36.), Mutl (60.), Krása (64.)

Diváků: 80 platících  

 Za ideálního počasí vstoupili naši hráči do utkání velmi aktivně, vířivým pohybem a kombinací do křídel si vytvářeli šance již od začátku. Byla škoda, že jsme nedokázali využít kvalitní střílené centry. V tuto chvíli si mnoho diváků určitě vzpomnělo na našeho bývalého kanonýra Kozáka, který by tyto lahůdky s přehledem uklízel do sítě. Prvního gólu jsme se dočkali již v 7. minutě. kdy Janák přetlačil hostujícího obránce. Ve 13.minutě pěkně zakombinovali Janák se Šafránek, předložili míč Krásovi, ten však volil další nahrávku místo střely a hosté následně ukopli míč na roh. Ve 21.minutě centroval Janák z levé strany, brankář míč podběhl a ten zapadl do branky – 2:0. Následně ohrozili hosté 2x sami svoji branku nepřesnými hlavičkami a několikrát zaváhal v koncovce Kubát. Velmi aktivně hrál Hlůže, který několikrát nebezpečně centroval. Ve 36.minutě předvedl pěknou individuální akci Frey. Obelstil 2 soupeřovy obránce, třetího si přehodil a levou nohou z voleje ze vzduchu  trefil přesně pod břevno. Brankář byl bez šance – 3:0. 

O naší převaze v prvním poločase svědčí i následující údaje:

střely na branku    10:1

střely mimo branku   11:1

rohy   13:0

držení míče   86%:14% 

Ve druhém poločase dostali příležitost i další hráči, přesto se na obraze hry nic nezměnilo. Začátek 2.poločasu byl sice trochu ospalejší, ale brzy jsme opět nasadili rychlejší tempo a brzy se to projevilo i na skóre. Nejdříve Janák nastřelil tyč, v 60.minutě již jeho průnik dorazil do sítě zkušeně Mutl – 4:0. V 64.minutě vystřelil Krása z 22 metrů a brankář na jeho ránu nestačil zareagovat - 5:0. Vytvářeli jsme si další šance, ale v několika závarech byli úspěšnější hostující obránci a míč ukopli do rohu nebo autu. Nebezpečnou střelou zahrozil velmi dobře hrající Koukal, Součkovu gólu předcházel těsný ofsajd. Hostujících hráčů se zželelo i hlavnímu rozhodčímu, který ukončil zápas o 2 minuty dříve. 

Statistika 2.poločasu:

střely na branku   7:2

střely mimo branku    9:2

rohy   9:1

držení míče   83%:17% 

Nutno poznamenat, že tak slabý výkon hráči Roztok u nás snad nikdy nepředvedli. Snažili se nás zaskočit tím, že brankáře postavili na levého obránce a v brance nastoupil hráč, který obvykle hraje pravého záložníka. Naši trenéři však tento záměr odhalili a naordinovali našim hráčům častou střelbu.  Obrazu hry by odpovídal spíš dvouciferný výsledek.  

Poprvé jsme vyzkoušeli přístroj na měření naběhané vzdálenosti. Hráč Hlůže naběhal v prvním poločase 3180 metrů. V příštím zápase se zaměříme na Kubáta.