Sestava: Kalivoda - Hlůže Z. (75.´Hlůže J.), Krása, Kolský, Štechmiler - Kubát (46.´Zbudil), Novák (89.´Vilčko), Šafr, Mikeš - Pichl, Kříž

Branky: Pichl 2x, Šafr, Kříž, vlastní

Rozhodčí: Forejt

   K 22. kolu nás los soutěže zavedl na hřiště SK Kazín. Utkaní slibovalo po delší době kvalitního soupeře, který také na podzim pomýšlel na postup. Navíc povrch tamního hřiště je zřejmě nejkvalitnější v této soutěži a každý by si na něm rád zahrál.

   Utkání začalo s mírným zpožděním z důvodu pozdního příjezdu našich hráčů R. Zbudila a M. Šafra, kteří nemohli najít hřiště, a tak se trenéři rozhodli neriskovat oslabení dvou hráčů a do základní sestavy postavili pouze M. Šafra. Ten také přibíhal na hřiště současně s hvizdem rozhodčího. Do utkání nemohl navíc zasáhnout P. Frey, který se zranil ve finále poháru v Průhonicích. I přes všechny tyto komplikace jsme začali dobře a v 5. minutě se po centru D. Nováka hlavou prosadil F. Pichl. 0-1! Fanda měl podobnou šanci i o chvilku později, ale zakončil těsně vedle tyče. Ve 37. minutě jsme šli do dvoubrankového vedení. To když si Kubátův centr srazil domácí hráč do vlastní branky. 0-2! Po tomto gólu jsme přestali hrát a ve 40. minutě soupeř trestal. Z. Hlůže zahrál slabou hlavičku „domů“, domácí hráč ji doběhl a přehodil vyběhnuvšího M. Kalivodu. 1-2-! Tentýž hráč si ve 45. minutě udělal z našich hráčů slalomové tyče a gólem do šatny nekompromisně vyrovnal. 2-2!

   Ve druhém poločase jsme se opět celkem rychle dostali do vedení. V 51. minutě vymetl M. Šafr z trestného kopu horní růžek domácí branky a zaznamenal první branku v našem dresu. 2-3! Neradovali jsme se však dlouho! Na druhé straně podcenil M. Kalivoda obdobnou situaci, nedokázal zneškodnit míč letící přímo nad ním a ten se od břevna odrazil za brankovou čáru. 3-3! V 63. minutě se F. Pichl prodral ke gólu a opět jsme vedli. 3-4! Vítězství pečetil v 89. minutě M. Kříž, který přehodil brankaře a dostal míč do branky. 3-5!

   Přestřelku v Kazíně jsme zvládli a přivezli si tři body, což znamená jediné – v posledních čtyřech kolech nám stačí k definitivě postupu získat pouhý jeden bod. Všichni věříme, že se tak stane již v dalším zápase, ve kterém přivítáme doma Řevnice, kterým máme co vracet.