Mimořádná valná hromada byla svolána předsedou Tělovýchovné jednoty Sokola Dobrovíz, z.s. Ing. Lubošem Krupičkou, který zároveň zasedání Valné hromady zahájil a předsedal mu.


Zápis a usnesení z Mimořádné valné hromady Tělovýchovné jednoty Sokol Dobrovíz, z.s. konané dne 14.4.2024 v Restauraci Na Hřišti, Pražská 242, Dobrovíz

Valná hromada Tělovýchovné jednoty Sokol Dobrovíz, z.s., přijala níže uvedená usnesení:

I. Schvaluje:

  1. Výstavbu nové budovy fotbalových kabin včetně zázemí a restaurace na pozemku parc. č. 59/1 dle předložené projektové dokumentace vypracované Ing. Liborem Mudrou 12/2023.
  2. Sjednání a uzavření Smlouvy o právu provedení stavby s Obcí Dobrovíz, Pražská 13, 252 61 Dobrovíz, IČO: 00241164, kdy Obec Dobrovíz bude stavebníkem budovy. Po dobu prvních 30 let bude Obec Dobrovíz vlastníkem budovy. S tím, že po uplynutí této doby převede bezplatně vlastnictví nové budovy na Tělovýchovnou jednotu Sokol Dobrovíz, z.s..  Provozovatelem a uživatelem nové budovy bude Tělovýchovná jednota Sokol Dobrovíz, z.s. s tím, že Obec Dobrovíz bude mít právo na užívání jedné místnosti a to dle projektové dokumentace místnost -122- sklad minigolf . Tělovýchovná jednota Sokol Dobrovíz, z.s. bude užívat zbytek budovy bezplatně s tím, že ponese veškeré náklady na provoz a údržbu. Obec Dobrovíz je oprávněna vést budovu v evidenci majetku a odepisovat jí.
  3. Demolici stávající budovy s č.p.242  na pozemku parc. č. st. 300. Demolice bude provedena v rámci stavby nové budovy ze strany Obce Dobrovíz po získání předčasného užívání k nové budově.  

II. Ukládá výkonnému výboru:

1. Uzavřít s Obcí Dobrovíz Smlouvu o právu provedení stavby a vydat souhlas se stavbou a demolicí včetně případných stanovisek a vyjádření ke stavebnímu či jinému řízení, souvisejícím s výše uvedeným záměrem.

2. Poskytnout Obci Dobrovíz maximální součinnost při výstavbě nové budovy, demolici stávající budovy a při uzavření smlouvy a při stavebním nebo jiném řízení tak, aby mohl být záměr realizován.

Toto usnesení bude vydáno v 5ti výtiscích, kdy 2 obdrží Tělovýchovná jednota Sokol Dobrovíz, z.s. a 3 obdrží Obec Dobrovíz. Toto usnesení bude nedílnou součástí Smlouvy o právu provedení stavby.

 

Zapsal: Benáčan Tomáš

 

Ověřili a schválili:  Krupička Luboš Mareček Karel