TJ Hostivice - Sokol Dobrovíz 1:3 (1:0)

Sestava: Švéda - Vosáhlo J., Karfík, Krupička J., Lev (6. Eliáš) - Knotek, Vosáhlo M. (58. Hlůže), Novák, Faigl - Bouška, Fábry (56. Soukup)

Góly: Faigl 2, Bouška

Rozhodčí: Černý - Koubek, Hornof

Diváci: 72

Zápas v Hostivicích nás nezastihl v optimální pohodě. Jakoby si naši hráči mysleli, že jim vítězství spadne do klína bez většího úsilí. Samozřejmě hřiště bylo hrbolaté a neumožňovalo kombinaci, přesto jsme čekali od našich hráčů větší pohyb, náběhy, střelbu. Navíc jsme inkasovali gól z penalty po nesmyslném faulu. My jsme si v 1. poločase vypracovali jen 1 větší šanci a 2 pološance. Bylo to od nás bídných 45 minut.
Druhý poločas se odbýval jen na polovině domácích, kteří přestali stíhat. A tak na jejich straně přibývaly fauly a karty, na naší straně přibývala zranění a neproměněné šance. K vyrovnání nám pomohl krásně kopnutý trestňák. V 83. minutě odpískal rozhodčí penaltu v náš prospěch. Bohužel o žádný faul se nejednalo a penalta být neměla. Domácí cítili křivdu a nechybělo mnoho k inzultaci rozhodčího. V tu chvíli si mnozí vzpomněli na naše utkání v Tuchoměřicích, kde jsme podobnou křivdu pocítili několikrát i my. Po proměněné penaltě už domácí rezignovali. Rozhodčí se již neodvážil písknout proti nim druhou penaltu, tentokrát jasnou a v závěru jsme vsítili i pojišťovací gól.
Před 2 závěrečnými zápasy je potřeba zmobilizovat všechny síly. Musíme je ubojovat vůlí a nepokazit si slušný průběh podzimní části. Máme hodně zraněných, hřiště jsou již v horším stavu a smazává se kvalita kádrů. Bude rozhodovat vůle a bojovnost.