Sokol Tuchoměřice - Sokol Dobrovíz 1:2 (0:0)

Sestava: Švéda - Vosáhlo J., Krupička J., Lev (74. Karfík), Hofman - Dolejš (46. Novák), Krupička L., Vosáhlo M. (82. Eliáš), Faigl - Bouška (61. Soukup), Fábry

Góly: Soukup, Fábry

Rozhodčí: Koubek - Kabourek, Ženatý

Žluté karty: Lev, Faigl, Soukup

Diváci: 100

Utkání v Tuchoměřicích provázela nefotbalová atmosféra, kdy v areálu hřiště probíhaly posvícenské oslavy a z amplionů zněla hudba. První poločas byl poměrně vyrovnaný, šancí na obou stranách málo. Na hráčích byla znát nervozita a ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat. Nám chyběla střelba, i ve zhuštěném prostoru jsme pořád chtěli kombinovat. Veškeré naše standardní situace skončily odpískaným útočným faulem.
Druhý poločas jsme sice začali šancí, ale pak jsme přepustili iniciativu domácím a několikrát nás zachránily gólmanovy vynikající zákroky. Standardních situací těsně kolem velkého vápna přibývalo. Uhodilo však na druhé straně, když gól vstřelil Soukup po několikasekundovém pobytu na hřišti. Domácí vyrovnali velmi dobře zahraným trestňákem, neproměnili však 2 penalty. V závěru jsme hráli v oslabení po Faiglově vyloučení, aby pak v 89. minutě dokázal Fábry po fatální chybě domácích stoperů obejít gólmana a vstřelil vítězný gól.
Naše radost z vítězství byla o to větší, že jsme celý zápas bojovali s nepřízní hlavního rozhodčího Koubka. Kromě 2 vymyšlených penalt odpískal proti nám velké množství standardek z nebezpečné vzdálenosti, kolikrát i otočením faulu. Při našich akcích pískal útočné fauly, které viděl jen on. Simulace domácího hráče byla pro něj vždy impulsem k zapískání faulu. Za svůj výkon si vysloužil od diváků mnoho urážek a pískotu. Jak přiznali po zápase i někteří domácí hráči, vítězství po takovém průběhu by je ani netěšilo. Tudy určitě cesta k očistě fotbalového prostředí nevede.