1)  Jak Ti chutná pivo na hřišti ? :D

Ahoj, kdo mě zná tak ví, že pivo mám rád a že neodmítnu žádnou možnost posedět s kamarády v restauraci na hřišti. Pivo k fotbalu prostě patří. J 

 

2) Několikrát jsi byl zmíněný v příspěvcích kluků ... ať už jako člověk, který by pro fotbal v Dobrovízi dýchal, nebo jako nejoblíbenější trenér. Jaké to je, číst tahle slova?

Celý svůj fotbalový život jsem byl věrný dobrovízkému fotbalu, ať už jde o roky, kdy jsem hrál a nebo jako člen výboru sokola Dobrovíz a potom i jako trenér.

Nikdy dřív jsem si nemyslel, že bych mohl trenéra dělat, ale vyplynulo to vlastně samo. Když jsem končil s aktivní kariérou a mužstvo nemělo trenéra, tak jsem na to kývnul a nelituji toho. Zažil jsem s klukama hezké, ale i horší chvíle, ale jsem rád, že jsem u toho mohl být. A to, že mě někteří kluci označili jako dobrého trenéra mě neobyčejně těší, ale bez party by to nešlo.

 

 

3) Jaký byl důvod ukončení Tvé trenérské funkce?

Důvod ukončení trenérské funkce byl naprosto jednoduchý, čekala mě operace kotníku, který mě trápí již několik let a musel jsem to řešit. Dobře vím, že kdo nedělá něco na sto procent, tak to dělá špatně a já bych to naplno dělat nemohl, tak jsem raději skončil. Super je, že se tým výborně doplnil a už se snad nebudou muset shánět kluci i ze staré gardy, kterým bych chtěl moc a moc poděkovat, že nás v tom nenechali. (Pavel Krása, Jindra Hlůže, Zdeněk Hlůže a další).

 

4) Na co s dobrovízským mančaftem rád vzpomínáš?

Jak jsem již napsal, byly tady hezké chvíle v podobě postupu, ale také jsme sestoupili a na to moc rád nevzpomínám. Moc rád vzpomínám na super rozlučky, soustředění a samozřejmě na každé vítězství, které jsme náležitě oslavili. Celou dobu se kolem fotbalu v Dobrovizi točí skvělí lidé, kvůli kterým dojíždím do Dobrovíze už dlouhých 47 let. Teď jsem přijal funkci vedoucího mužstva a doufám, že budeme všichni spokojeni.

 

5) Sestav ideální jedenáctku z lidí, se kterými jsi kdy hrál ...

To je docela těžká otázka, protože za ty roky tady pamatuji mnoho skvělých hráčů. Hrál jsem s tvým dědou, s Ládou Kozákem, s Honzou Novákem, s Ládou Krupičkou, s Ládou Krásou a dalšími s téhle generace. Potom jsme měli výbornou partu, když tady hrál Libor Mařík, Míra Zahrádka, Martin Kadlec, Tibor Rigo, tvůj táta a strejda Miloš, Vašek Hroník a kluci z Hostouně Míra Fábry, Michal Hanuščík a další.
Nechtěl bych na někoho zapomenout, ale bylo jich tolik, že se nedají všichni napsat. Zahrádka, L. Holoubek, P. Krása, T. Kolský, V.Hronik, M. Vosahlo, L. Mařík, T. Kubín, T. Soukup, T. Rigo, L. Kozák. Sestav bych mohl napsat několik. Bylo a je tady mnoho výborných fotbalistů.

 

6)Co bys týmu popřál do dalších let?

To je naopak nejlehčí otázka, kterou jsi mi mohla položit, protože fotbalu v Dobrovízi bych chtěl popřát jen to nej …  Aby se tu hrál dobrý fotbal, aby to kluky bavilo na hřišti a nás za klandrem. Přál bych klukům, aby postoupili do té vysněné B třídy a nebo ještě výš.

Díky Jirka (Hutnik)