1) Co Tě vedlo k přestupu zrovna do Dobrovíze?

K přestupu z Hostouně mě vedlo to, že jsem hrával konce zápasů. Milan s Lukášem byli taky moji oblíbenci z kabiny, která mi sedla snad celá. Navíc jsem měl v Hostouni nejlepšího kamaráda Radima Lince a s trenérem Supáčkem se člověk taky nasměje, ale když nehrajete, něco tomu chybí. S příchodem mladších kluků v kabině začal převládat jejich humor a konkurence se trochu zvýšila, z toho jsem pochopil, že půjdu pryč. Když Krupi s Ďolikem nadhodili jejich odchod směr Dobrovíz a já jsem se sem měl v blízké budoucnosti stěhovat, byla to pro mě nejvyšší priorita. Taky jsem nikdy neměl hřiště „za domem“ a vždycky jsem musel dojíždět. Na tréninky teda stále jezdím autem, protože jezdím na poslední chvíli, ale je to příjemnější cesta.

2) Jak ses v týmu aklimatizoval? Z dřívějška jsi znal jenom Lukáše Krupičku a Milana Dolejše, kteří s Tebou hráli za Hostouň B. Bylo pro Tebe těžké se začlenit?

Vždycky je lepší, když přicházíte do novýho kolektivu ve více lidech. V počtu, ve kterým jsme občas chodili na tréninky, jsme s dalším nováčkem Denym už skoro dávali polovinu. Začlenit se mezi kluky těžké nebylo, jsou super. Ostatně téměř všude, kde jsem hrál, jsem měl štěstí na dobrou partu. Na rozdíl od Hostouně se trochu zvedl věkový průměr kabiny, ale jak jsem na to již narážel, sedí mi to víc. S klukama je sranda, byli na mě hodní (kromě kasírníka) a od začátku se cítím psychicky komfortně, takže začlenění těžké nebylo.

3)Jaké máš koníčky? Co kromě fotbalu děláš?

Co dělám a moje koníčky se kolikrát neshoduje. V současný chvíli jsem na PEF ČZU v posledním ročníku bakaláře a měl bych v červnu skládat státnice. Jsem hodně sociální, přestože se to nemusí zdát. Za normálních okolností jsem trávil hodně času mezi kamarády, ať už sportem, kulturou, nebo jinými společnými aktivitami. Jinak to jsou klasiky, přítelkyně, práce …

4) Krátký dotazník ohledně kabiny:

PRINCEZNA- Tímhle udělám z pana předsedy asi krále. :D 

Lukáš je princezna. Nebyli bychom fotbalisti, kdyby nás nebylo víc. Dál na sebe hodně dbá Tomáš Racocha, nebo Jenda Votava.

 ALKOHOLIK- Já jsem tam nebyl a částka taky nesouhlasí. Největší alkoholik je určitě Jenda Votava :D

 DRŽKA- nejvíc to povídá Milanovi Dolejšovi a Karfovi.

 

5) Jak vidíš budoucnost týmu? 

 Jsem v Dobrovízi krátce a kluci si ještě zvykají na moji nešikovnost, ale do budoucna to vidím dobře. Týmový výkon to kompenzuje a jak již říkali respondenti přede mnou je potřeba se dál scházet na tréninky v hojném počtu a pracovat na hře. Měli jsme výpadky především s týmy, se kterými jsme prohrát neměli. Osobně si myslím, že máme technicky a herně hráče vysoké úrovně. Po téhle stránce kluky obdivuji, ale zmíněné týmy nás přehráli chutí zvítězit, která nám v zápasech kolísá, dostáváme góly a hra se nám několikrát sesypala, jako dům z karet. Věřím, že do budoucna se to bude jen zlepšovat, protože už jsme měli šanci se poznat na hřišti i mimo něj a hra se zacelí a ustálí ve stabilní, dobré výkony. Ale tohle jsou všechno jen psané řeči, pojďme se zase vrhnout na trénování a činit :D.

 

Děkuji paní redaktorce za příjemné povídání.