1) Zavzpomínej s námi na rok 2011 a na Tvoje začátky v Dobrovízi...

Už je to dost dlouho, tým se od té doby několikrát změnil, a moc nás tady nezůstalo. Tehdy mě přivedl Milan Šafr a já jsem mu dosud vděčný, protože Dobrovíz je skvělé místo. Všichni, kteří se okolo fotbalu tady pohybují jsou super!

2) Na jaře 2014 sis odskočil na půlroční hostování do Čechie Uhříněves. Můžeš porovnat oba týmy ?

Tehdy jsem šel za panem trenérem Hladíkem, nebyla to moc úspěšná štace, protože jsme spadli. V týmu bylo hodně nových kluků, jako zkušenost fajn, ale Dobrovíz je Dobrovíz.

3) Tým na tebe hodně spoléhá. Jak se dá skloubit fotbal s rodinou a prací ?

No jde to stále hůř, minulý rok jsem odehrál nejméně zápasů, co jsem tady, což mě trochu mrzí. Mám dvouletého syna, takže se snažím být co nejvíce s rodinou. Ale pokud to jen trochu jde a jsem v ČR, tak jsem připraven.

4) Mimo fotbal jsme Tě mohli vidět taky s tenisovou raketou nebo hokejkou. Patří tyto druhy sportu mezi Tvé volnočasové aktivity?

No ten hokej bych moc nezmiňoval, byl jsem letos dvakrát a kluci z toho měli docela srandu (-: Tenis mám moc rád, a je skvělé, že se v Dobrovízi pořádají různé tenisové turnaje a máme skvělé tenisové hřiště. Takže se pak nedohadujeme jen o fotbale, ale hádáme se také o to, kdo byl nejlepší na kurtu. S mým parťákem Přemou chodíme teď pravidelně, takže už mi zkazil spoustu víkendů (-:

5) Díky práci také dost cestuješ. Které místo Tě zaujalo a kde ses naopak necítil úplně dobře ?

V loňském roce to byl Peking, Malajsie, Singapur a další, vzhledem k současné situaci je to nepředstavitelné, ale Singapur byl nádherný, na to rád vzpomínám. Myslím, že teď budu delší dobu rád za čas strávený po Čechách.

Už se nemůžu dočkat až se všichni sejdeme zase na hřišti, a pak teda taky v hospodě Na hřišti (-: