1) Máš za sebou první půl rok v Dobrovízi. Jak ses zvládnul aklimatizovat a jak se ti tu líbí? 
Aklimatizace složitá nebyla, s některými lidmi už jsme se znali a celkem nás přišlo několik, v tom to bylo jednodušší. V Dobrovízi se mi líbí, sešla se tu dobrá parta lidí a věřím, že další jsou na cestě. Jinak fotbalem se bavím a jelikož doufám, že to tak má nastavené většina, tak je to ve správných kolejích a doufám, že zařadíme dvojku a budeme rozdávat fotbalovou radost. 

2) V aplikaci Můj fotbal si nelze nevšimnout, že jsi v okresu vystřídal nejeden tým ... Jeneč a Hostouň jsou rivalové Dobrovíze, co Tě vedlo k přestupu? 
Ano už mám něco za sebou a doufám, že jsem se dostal do finále. Cesta začala už v Jenči, tam jsem řekl jednomu Fotbalistovi, že si spolu zahrajeme jen ne hned :D pak cesta pokračovala přes Velkou Dobrou do Hostouně a následně tzv. rebélií do Dobrovíze. Všude jsem zažil pěkné okamžiky, ať na hřišti, nebo mimo něj. Ale co mě vedlo k přestupu?  POSTUP a dobrá parta, která se doufám ještě rozroste. Když jsem se dozvěděl, co se chystá a kdo všechno do toho je zainteresován, tak jsem řekl jdu do toho, protože budeme hrát skvělý fotbal a bude mě to bavit. Mám rád výzvy. Zdravá rivalita je dobrá. V opačném případě,, poměřováním si něčeho co létá po obloze´´je o ničem.

3) Podílel ses v přípravě na sestavování tréninků. Jak jsi byl spokojený s klukama? 
Měl jsem tu možnost, které jsem se chopil a doufám, že to k něčemu bylo. Přístup kluků byl výborný, což jsem nečekal. Brali to tak, že je to potřeba a do přípravy to patří, hold někoho to bolelo víc, někoho míň.

4) Co se týče akcí, tak jsi silný hráč. Je to jen otázka tréninku?
V obecném slova smyslu všechno je o tréninku bez ohledu na zaměření. Dále je to o povaze, ale zas tak silný nejsem, je zde více držáků. Když si chemie sedne a je vše na správné vlně, tak to stojí za to, a proto je o čem povídat a následně vzpomínat.

5) Jak jsi na tom letos s vytížením jako DJ Majlas? Loni ses výborně uvedl např. na Prasefestu, na padesátinách předsedy nebo na rozlučce a v kabině máš asi taky co mluvit do playlistu. Můžeme se i letos těšit na Tvá vystoupení? 
Vytížení záleží na možnosti pořádání akcí, které za současné situace nelze pořádat. Každopádně, až to všechno bude za námi, mám v hlavě jednu akci, kterou chci uspořádat. Ať už se bude brát ve smyslu předčasného ukončení sezóny (doufám Deny, že se za dané situace naše sázka přesune na příští sezónu :D), nebo konce této situace, budu rád, když se na ní všichni sejdeme a otevřeme léto, které se blíží.