1) V lednu sis přivodil zranění kolene. Jak k tomu došlo?

Bohužel je to tak. Ke zranění došlo při futsale. Po srážce s brankařem jsem došlápl a hned jsem věděl, že je něco špatně. Začátkem ledna jsem podstoupil operaci křížového vazu, který jsem si podle doktora nezvykle přetrhl.

2) Jak se momentálně cítíš? V jaké fázi rekonvalescence jsi?

Momentálně se cítím dobře, začátkem února jsem začal s rehabilitací, která by mě měla dostat znovu jak do normálního, tak i do toho fotbalového provozu. Koncem března jsem konečně začal chodit bez berlí a tento týden jsem vyjel i na kole.
Samozřejmě to bude ještě na dlouhou rekonvalescenci, ale věřím tomu, že příští rok si fotbal zahraju.

3) Máš za sebou první půl rok v dresu Sokolu Dobrovíz. Jak se ti tu líbí? Zahrál sis tu už skoro na všech postech. Kde se cítíš nejlíp?

V Dobrovízi se mi líbí, myslím, že v týmu se sešel dobrý kolektiv. V sezóně bylo pár proher, které mě mrzí, ale to k fotbalu patří. Myslím, že současný tým když se sejde v kompletní sestavě má na to, aby hrál krajské soutěže. Věřím, že se do budoucna podaří tým doplnit o dobré hráče a kamarády a povede se posunout Dobrovíz o patro výš.
Ano za půl roku jsem vystřídal snad všechny posty. Nemám problém hrát na žádném postu, nejlépe se cítím asi na středu obrany kde jsem toho odehrál nejvíce za svou fotbalovou kariéru, ale rád si zahraji v útoku nebo naopak na postu brankáře.

4) Jak vypadá Tvůj běžný současný den?

Můj každý den je již od ledna, kdy se mi stal úraz, nehledě na současnou situaci ve světě, dost podobný. Přes den se snažím udělat pár cvičení na koleno, chodím na rehabilitace, podívám se na nějaký seriál nebo film, rád si také zahraji na herní konzoli nějakou střílečku nebo sportovní hry, no a k tomu si dám samozřejmě dobré jídlo, které mi přítelkyně uvaří nebo pro nás uvařím rád já.

5) Jsi velký fanoušek Manchestru United. Poslední sezóny nepodává očekávané výkony. Myslíš, že ještě mají šanci vrátit se mezi TOP 5 anglických týmů?

Ano to jsem. Myslím, že je to přirozené poslední sezóny nevypadají výsledkově dobře, ale spíš je to hledání ideální party hráčů, která bude stejně úspěšná jako v minulých letech. Myslím že do TOP 5 furt patří. Je mi jasné že tuto otázku vymýšlel kamarád a fanda Londýnské Chelsea Lukáš Krupička, a také vím, že má moc rád statistiky tak tu pro něj na závěr jednu mám. Manchester United od posledního Hattricku ligových titulů, který přerušila na rok právě Chelsea chyběl v první 5 pouze 3x což si myslím, že není tak strašné.

Děkuji za otázky a doufám že se sejdeme co nejdřív na hřišti