Sokol Měchenice - Sokol Dobrovíz 2:5 (0:3)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Karfík, Hanuščík, Soukup -  Knotek (62. Eliáš), Krupička, Novák  (85. Hlůže J.), Dolejš (51. Vosáhlo M.), Votava (75. Mikeš) - Bouška

Góly: Hanuščík, Bouška, Novák, Krupička, Knotek

Rozhodčí: Cichra - Maňas, Vyhnanovský

Žluté karty: Vosáhlo J., Soukup, Hanuščík

Červená karta: Kalivoda

Diváků: 50

Úvod zápasu byl ve znamení mnoha osobních soubojů, nervozity a nepřesností. Až od 20. minuty jsme trošku soupeře přitlačili a vstřelili 2 slepené góly. Komplikace nastala vyloučením brankáře Kalivody, který chytil míč do ruky na hraně velké vápna a byl vyloučen. Do branky se postavil Hanuščík a hned se předvedl dobrým zákrokem. Domácí ucítili šanci proti 10 soupeřům a snažili se o nějaký tlak. Našim hráčům chvíli trvalo než si zvykli na nové rozestavení. Zlomovým okamžikem se ukázal náš gól "do šatny".
I ve druhém poločase jsme udržovali soupeře daleko od naší branky a hrozili brejky. Centry a dlouhé míče spolehlivě sbíral náš gólman. Zvýšili jsme na 4:0, prostřídali sestavu a hlídali výsledek. Několikaminutový kolaps naší obrany však přinesl 2 penalty pro domácí (proměnili jednu) a vzápětí snížení zblízka na 2:4. To bylo však všechno. Pak jsme je již do ničeho nepustili a naopak v poslední minutě výsledek pečetili.
Hráčům patří velký dík za bojovnost i větší fotbalovost. Projevil se i nácvik standardních situací. Chybí snad jen častější střelba.