Sokol Úhonice - Sokol Dobrovíz 4:1 (1:1)

Sestava: Kalivoda - Hlůže Z. (31. Veselý), Karfík (79. Prokosch), Krása, Kincl - Knotek, Racocha, Vosáhlo M., Šíma (73. Hlůže J.) - Votava, Bouška

Gól: Racocha

Rozhodčí: Koubek - Kubíček, De Carvalho

Žluté karty: Krása, Bouška, Knotek, Prokosch

Diváků: 110

Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř. K zápasu jsme však přistoupili zodpovědně, hráči na sebe mluvili, zaskakovali za sebe a soupeře pouštěli jen ke střelám z větší vzdálenosti. Ujali jsme se vedení Racochovou dorážkou a měli další velkou šanci po nastřeleném břevnu a závaru před domácí svatyní. To že jsme nedokázali vstřelit druhý gól, byl asi první zlomový moment utkání. Druhým bylo to, že jsme nedokázali vedení udržet do poločasové přestávky a těsně před ní domácí vyrovnali. 
Druhý poločas se nám nepovedl. Domácí začali lépe kombinovat a naši obránci nestačili zachytávat rychlé křídelní akce domácích ani dlouhé nákopy na nabíhající útočníky. Zaostávali jsme i fyzicky. Možná na to měly vliv i vynucené změny v obraně, ale dostali jsme 3 góly a v útoku jsme se na nic nezmohli. Bylo to spíš jen čekání na vysvobozující závěrečný hvizd rozhodčího.
Čekají nás další těžké zápasy s mužstvy z popředí tabulky, mužstvo se musí semknout a na druhý poločas tohoto utkání co nejrychleji zapomenout.