Sokol Dobrovíz - TJ Štěchovice B 1:0 (0:0)

Sestava: Kalivoda - Hlůže Z., Krása, Racocha, Kincl (79. Prokosch) - Knotek, Urban (59. Hlůže J.), Vosáhlo M., Šíma - Valko (75. Ryneš), Bouška (89. Veselý)

Gól: Hlůže J.

Rozhodčí: Šturc

Žluté karty: Valko, Knotek

Diváků: 55

Pěkné jarní počasí konečně přilákalo více diváků. Ti byli svědky pěkného, svižného fotbalu, který se odehrával převážně ve středu hřiště. Z důvodu mnoha absencí musel domácí trenér přeskupit sestavu, přesto jsme s mladým soupeřem dokázali běhat. V prvním poločase bylo opravdu minimum situací, které by zaváněly gólem. Za zmínku stojí snad jen Valkova hlavička do břevna. 
Stejný průběh měl i poločas druhý. Krásnou Kinclovu střelu dokázal hostující gólman jen vyrazit, naši útočníci při dorážce zaspali. Nakonec zápas rozhodl stejný hráč jako na podzim ve Štěchovicích - J. Hlůže. Ten si počkal na přetažený centr a hlavičkou přes celou brankou poslal míč do sítě. Následovala pasáž, kdy jsme museli kvůli 3 zraněným střídat. Hosté se nadechovali k závěrečnému náporu, naráželi však na naši připravenou obranu. Měli možnost zahrávat několik standardních situací, k pořádnému zakončení se však nedostali. A protože i domácí hráči nedokázali dotáhnout slibně vypadající brejky, skončil zápas naším nejtěsnějším vítězstvím.