Sokol Dobřichovice - Sokol Dobrovíz 3:4 (2:2)

Sestava: Kalivoda - Soukup (86. Kincl), Karfík, Krása, Hlůže Z. - Knotek, Racocha, Vosáhlo M., Šíma (49. Hlůže J.) - Votava (75. Valko), Bouška

Góly: Votava 2, Racocha, Knotek

Rozhodčí: Maňas - Sliacký, Ďačenko

Žluté karty: Šíma, Valko

Diváků: 110

Hrůzostrašný začátek jsme prožili na hřišti v Dobřichovicích. Naši obránci s gólmanem kupili jednu chybu za druhou. Ve 25. vteřině jsme prohrávali 1:0, v 7. minutě 2:0, další gól neplatil kvůli ofsajdu, pak vykopával náš obránce míč z prázdné branky, navíc nám rozhodčí odpustil jasnou penaltu. Dva naši fanoušci se už pomalu chystali na vlak domů. Naštěstí se naši hráči okolo 20. minuty vzchopili a hrozili jsme z brejků. Podařilo se nám vyrovnat a zahodit další tutovky.
Domácí prostřídali a změnili sestavu. Pro nás dobře. Náhradníci nebyli tak dobří, navíc posun stopera do zálohy byl také kontraproduktivní. Domácí byli zmateni a hrubými chybami nám pomohli vybudovat si dvoubrankový náskok. Sice se domácím borcům podařilo před koncem snížit, ale to bylo maximum, co jsme jim dovolili.
Snad bude tento zápas poučný pro naše hráče a vezmou si z něj jen to pozitivní. Se ziskem 7 bodů ze 3 jarních zápasů panuje spokojenost. Posunuli jsme se v tabulce  do klidných vod na 6. příčku.