V posledním kole přivítáme na našem hřišti Sokol Hostivice. Hosté jsou v tabulce na 3. místě od konce, ale už nemůžou sestoupit. Našemu týmu půjde o udržení 5.příčky. Rozhodčím zápasu bude p. Milan Nezhyba, výkop v sobotu 17.6. v 17.00 hod.

Podzimní zápas skončil naším vítězstvím 3:0.

Sokol Hostivice - Sokol Dobrovíz 0:3 (0:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Karfík, Hlůže Z. - Knotek, Racocha, Krupička J., Soukup - Bouška, Votava (82. Vosáhlo M.)

Góly: Racocha, Soukup, Bouška

Rozhodčí: Nezhyba - Křenek, Boček

Žluté karty: Votava, Knotek, Karfík

Poslední podzimní utkání se hrálo na UMT Zličín při umělém osvětlení a za stálého deště. Naši hráči vstoupili do utkání rozpačitě, asi jim trvalo než se dokázali přizpůsobit povrchu i velmi slabému osvětlení. To domácí hráči hrozili nebezpečnými náběhy za obránce, kde je hledaly kolmé přihrávky. Naši obránci se svými hráči přebíhali, ale tím zase otvírali okénka pro hráče nabíhající z druhé vlny. Ještě domácí kopali 2-3 nebezpečné trestňáky. Od 25.minuty jsme přebrali iniciativu my a několikrát jsme se, zatím nepřesně, zastřelovali. Domácím úplně vypadl ze hry tvořivý záložník tmavé pleti a tím jsme získali převahu. Vedoucí gól vstřelil Racocha povedeným half-volejem těsně před odchodem do kabin. 0:1. 

Ve druhém poločase jsme udržovali územní převahu a hrozili rychlými kontry do otevřené obrany i kombinačními akcemi. Domácí měli velkou oporu v gólmanovi. V sílícím dešti se potvrdilo známé pořekadlo "nedáš-dostaneš". Šanci domácích vykopli naši obránci ve spolupráci s gólmanem z prázdné branky, aby z protiútoku unikající Bouška našel z druhé vlny nabíhajícího Soukupa a pro toho již nebylo problémem zakončit do odkryté branky - 0:2. Vypadalo to, jakoby domácí rezignovali na bodový zisk, když jsme jim po chybě umožnili zahrávat pokutový kop. Brankář Kalivoda však vystihl směr střely a míč do sítě nepropustil. Zápas se v poklidu dohrával, aby v poslední minutě ještě Bouška po rozehraném rohu z pravé strany levou nohou uklidil míč za tyč domácí svatyně - 0:3.

Devíti získanými body z posledních 3 zápasů jsme se posunuli do klidných vod středu tabulky a zimní přípravu mohou hráči absolvovat v klidu.