Sokol Dobrovíz - Sokol Holubice 3:4 (1:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krupička J., Krása, Hlůže Z. - Prokosch, Schwarzer, Karfík, Soukup - Bouška (68. Hlůže J.), Knotek

Góly: Prokosch, Knotek, Krupička J. (pen.)

Rozhodčí: Hrdlička - Šturc, Maňas

Žluté karty: Prokosch, Karfík, Kalivoda

Diváků: 80

Začátek zápasu byl opatrný, týmy se oťukávaly, nikdo nechtěl udělat chybu. Hrálo se většinou uprostřed hřiště. Vedoucí gól se podařilo vstřelit našemu týmu v 19.minutě. Pak jsme trochu zalezli, možná i zvýšeným úsilím hostujícího týmu, který povzbuzovala početná divácká návštěva. Bohužel se nám nepodařilo udržet vedení do poločasové přestávky. Neobsadili jsme hostujícího křídelníka a ten prudkou přihrávkou našel volného spoluhráče před prázdnou brankou. Se štěstím jsme pak přežili ještě 1 šanci.
Z kabin přišli více nabuzeni hosté a hned v 1.minutě navýšili své vedení. I poté měli menší územní převahu, přesto se nám povedeným brejkem podařilo vyrovnat. Nerozhodný stav však nevydržel dlouho. Několik chyb naší obrany za sebou využil opět nikým nehlídaný útočník  a strhnul opět vedení na hostující stranu. Do konce zápasu proměnil každý tým ještě po 1 penaltě, ale další šance na vyrovnání již nepřicházely.
Utkání jsme tedy prohráli, hřát nás může alespoň to, že hra vypadala lépe než v předchozích utkáních. Přesto si nedokážeme odpustit hrubé taktické chyby. Snad se jich nedopustíme v dalších zápasech, kdy nás čekají týmy ze středu a konce tabulky a ve kterých musíme bodovat.