Sokol Dobrovíz - Sokol Měchenice 1:1 (1:1)

Sestava: Kalivoda - Vosáhlo J., Krása, Krupička J., Hlůže Z. (69. Prokosch) - Knotek, Schwarzer, Vosáhlo M., Soukup - Bouška, Racocha

Gól: Racocha

Rozhodčí: Novotný L.

Diváků: 40

Domácí mají za sebou další, ne moc vydařený zápas. Od začátku zápasu jsme měli územní převahu, ale srážely nás strašné nepřesnosti. Dvě tři přihrávky se povedly, čtvrtá však už ne. Přesto jsme si šance vytvářeli, koncovka však byla málo důrazná, nebo jsme volili přihrávku místo střely a opačně. Do vedení jsme šli povedenou kombinací a gólovou střelou Racochy. Vstřelit druhý gól se nám nedařilo, hráči byli nervózní a kazili. Výsledkem toho byl vyrovnávací gól hostů, když náš stoper přizvedl dobře zahraný přímý kop mimo dosah gólmana.
I ve druhém poločase jsme byli lepší, hostující výpady byly ojedinělé. Koncovka je však v poslední době naším velkým problémem. Nějaké šance byly vyřešeny dobře, chyběly centimetry nebo se dobrým zákrokem předvedl hostující gólman. Převažovaly však nepřipravené nepřesné střely. Zakopli jsme i několik rohů. Závěr zápasu byl jen velký zmar. 
Od zápasu jsme čekali 3 body, které by nás trochu odpoutaly od spodku tabulky. Máme jen 1 a musíme získat i nějaký bod v následujících těžkých zápasech s Holubicemi a Zlatníky.