Sokol Choteč - Sokol Dobrovíz 3:2 (2:2)

Sestava: Hájek - Vosáhlo J., Krása, Krupička J., Hlůže Z. - Knotek, Vosáhlo M., Bouška (78. Hlůže J.), Soukup - Kincl (71. Prokosch), Racocha

Góly: Knotek, Bouška

Rozhodčí: Kubíček

Žlutá karta: Racocha

Bohužel zápas v Chotči nám vrátil 3 roky staré vzpomínky na vzájemný zápas v naší sestupové sezóně. Převaha, velké množství neproměněných šancí, gól inkasovaný v závěru a nula bodů.
Po úvodním oťukávání přišla gólová smršť mezi 10.-18. minutou. Nejprve jsme pozdě zareagovali na domácí rozehranou standartní situaci, ale hned vzápětí Knotek dorážkou a Bouška chytrou střelou strhli vedení na naši stranu. Na malém hřišti následoval festival zahozených šancí, když naši hráči postupovali několikrát sami na branku, ale v rozhodující chvíli si moc předkopli míč nebo domácí svatyni těsně minuli. I domácí hráči zahrozili střelami, které jen těsně minuly tyče Hájkovy branky. Avšak místo navýšení našeho náskoku přišlo domácí vyrovnání po skrumáži. 
Podobný průběh měl i druhý poločas. Naše mužstvo bylo aktivnější, i když šance byly i na straně domácích. Režii však vzal do svých rukou domácí asistent rozhodčího, který naše hráče již do ničeho nepustil. Hlavní rozhodčí jeho rozhodnutí akceptoval, i když byla absolutně nesmyslná. Třeba situace, kdy postupovali 2 naši hráči sami na branku a vstřelili gól. Domácí asistent samozřejmě mává jako o 1. máje, hlavní rozhodčí asi 5 vteřin váhá. Jeho pozice nebyla špatná a se svými zkušenostmi dokáže takovou situaci vyhodnotit. Pak zapíská ofsajd, své rozhodnutí si přece obhájí a způsobí mu méně problémů. Přestože jsme hráli proti "12", nějaké šance jsme proměnit měli a zápas vyhrát. Místo toho přišla hrubka v obraně, gól "z ničeho" a všechny body zůstaly v Chotči.